Idag var det marknad. Iuuuh, vad det var roligt. Jag älskar att sälja våra produkter.

Vi bor mitt ute i skogen. Vid en väg som i vanliga fall är en återvändsgränd.

Det stannade en man…nä, fel. Det stannar en jäddra massa män här. 🙂 Till vår allas stora glädje. Det är här det händer liksom. Mitt i skogen i land av fd brand. Igår stannade tex en snubbe som vi längtat efter att få träffa. Vem? Jo, mannen som skar sönder poolen. Kanske var det han som räddade vårt torp, vårt hus, vår trygghet. Fattar ni? Fattar jag? Det blev en bamsekram oavsett att han försökte värja sig med händerna. No mercy.

Det stannade en annan snubbe också. Han var brandekolog från Umeå. Jag träffade honom inte, för jag höll på med viktigheter, närmare bestämt etikettering. Men Chrille fick sig en liten pratstund. Man hör mycket spännande vill jag lova.

I förrgår stannade en av våra bästa honungskunder till här ute. Hoppas han kom ihåg att säga till sin tjej att komma förbi på marknaden.

En annan av våra bästa kunder hjälpte mig när vi hade ett skadat rådjur liggande på tomten för ett litet tag sedan. Jag ringde honom. Han ringde några och återkom. Då fick jag beskedet att bondens pappa kommer och hjälper mig, vår räddare i nöden från döden. Igen. Den mannen, den mannen. <3

Vår elektriker kom också förbi igår. Jag gillar hantverkare som det aldrig är några problem med. Det är det inte med honom. Han gör det han ska och det bara funkar. Inget tjafs. Kan det bli bättre? Och det han gjorde, gjorde han för att förbereda för byggboden som kommer imorgon. (Och idag var imorgon igår och det har inte kommit någon byggbod. :-()

Idag kom en frisk fläkt gående med sin syster och hund. Vi hade setts på marknaden. Nu kom hon för att hämta två hinkar honung. Kan man annat än att gilla denna tjej? ;-).

Vi får vattna vägen, vilket vi gör med glädje, för att det är så mycket happening här och för att mormor inte ska bli dammigare. 🙂

Vi bor mitt ute i skogen. Vid en väg som i vanliga fall är en återvändsgränd.

Imorgon är det marknad igen. Iuuuh, vad det ska bli roligt. Jag älskar att sälja våra produkter.

 

 

:-)Grå jako – en papegoja som lär vara en av de mer pratsamma arterna. 🙂