Det är så vackert med älvorna som dansar över sjön i morgonsolen. Tyst och stilla. Bara fåglarnas kvitter hörs. Härligt!

Den härliga tystnaden avbryts av en inte så vacker stämma, som sjunger “the answer my friend is blowing in the wind”, för att skrämma bort vildsvinen när bina ska få socker en bit bort. Men det är ingen som lider av. Mer än jag. Och vildsvinen som flyr för livet.

Inga besked än från något håll.

Idag  kommer firman som ska ta bort bibodsresterna och fixa runt omrking där hustet stod.

Igår köpte vi lite verktyg, asfaboard och virke på Hedins i Fagersta. Virket har blivit ett par sågbockar. De ska hjälpa till när asfaboarden ska sågas till. För den som tycker att det är underligt att vi handlar på Hedins, med tanke på vad jag skrivit om farbror själv, kan jag säga så här: Hedins i Fagersta har underbar personal. Chrille har fått mycket hjälp där på alla sätt och vis. Så… en gång fick de sälja virket till ett hus och verktyg två gånger. 🙂

När jag vaknade i morse låg Busan tätt intill på rygg med täcket över magen och framtassarna rätt upp i luften. Det var bara nattlinnet som saknades.

Bilen är på lagning. Hade ett akvarium i vänstra lampan, eller där lampan sitter alltså, typ lamphuset. Intresseklubben antecknar.

Nu ska jag göra en beställning från Töreboda. Valde mellan att åka till Sigtuna och shoppa eller beställa. Det blir billigare att beställa från Biredskapsfabriken i Töreboda, trots fraktkostnaden. Synd, för det hade varit roligt att spana in Sigtunastället.