Vadan detta glädjetjut?

En snäll vän smsade att hon sett på Facebook att någon hade hittat en katt vid ett nedbränt hus. Hon skickade med en bild och undrade om det var Busan.

Nog var det Busan alltid. Vår söta goa lilla Busan. Hon ser inte så bekväm ut när hon sitter där i bilen, men det fick hon stå ut med med tanke på alternativet. Snart får vi gossa med henne igen. Oj, vad hon ska mjaua. När hon kommer hem efter längre turer brukar hon väcka oss på natten och kliva runt i sängen och prata i minst en kvart. Vi förstår att det är viktiga saker hon har att meddela – men vad?

Tjejen som tog hand om Busan är en tjej som eftersläcker bränder, så vi är dubbelt tacksamma. Hon lämnade kissen till ett katthem. Hoppas få hämta Busan pronto. Vi kör givetvis runt med kattburen fall i fall att något sådant här skulle hända eller att vi skulle fått åka hem och hämta henne.

Tack snälla, både till  upphittaren, smsaren och katthemmet som tar hand om henne nu.

Vi är på Dalecarlia nu. Vilket lugn. Vilken utsikt. Vilken härlig spaanläggning. Vilken god mat. Vilken rolig grej med is utanför bastun. Små iskulor som man kunde använda på bästa sätt. 🙂

När vi hade badat färdigt och kommit upp på rummet ringde en rar receptionist och sa att om vi vill får vi stanna en extra natt. Man tror knappt sina öron. Supersnällt.

Snart Busan, snart!