Ringde Vattenfall i går. Vad är på g med elen i vårt fall?

Vattenfall får inte komma in i brandområdet. Ok. Då vet vi det. Då håller vi tummarna för att räddningstjänsten snart har sett till att de får komma in. Ja, om det nu är så att elen är kaputt.

Vi träffade en man från Sala kommun när vi skulle åka helikopter. Det var han som såg till att vi fick besked om skolskjutsen. Han ringde igår. Han ville bara kontrollera att det hade fungerat bra med skolskjutsen. Sådant uppskattas i dessa tider!

En sak till som uppskattas mycket är 3:s agerande. Mobiloperatören. Vi har inte så mycket datamängd för surfning på våra mobiler i vanliga fall och det har gått en hel del med tanke på… Då ringde Chrille 3 och pratade med dem. Då fick vi 100 gig på båda våra mobiler. Supersjysst!

Jag ska fortsätta med min lista på allt vi blivit av med i branden. Fotade allt, eller i vart fall så gott som allt, dagarna innan det brann upp. Ja, det är ju ingen röntgenkamera tyvärr. Svårt med allt innehåll i kartongerna. Dags att tänka till. Tyvärr kommer det inte att hjälpa till fullo. Tror jag.

Vi har fullt förtroende för Länsförsäkringar. Det vi blivit drabbade av tidigare har vi fått ersättning för, utan krångel. Men det är en sak jag är lite brydd över och det är att på söndagen den 31/7 mailade jag länsförsäkringar för att jag kom på att jag glömt försäkra upp mina bisamhällen från 12 st till 19. Ja, det brann i skogen och då vaknade jag. Lite pinsamt, ja. Dagen efter ringde en tjej från Länsförsäkringar hörde jag på mobilsvaret. Jag ringde upp. Nu är jag onödigt detaljerad känner jag. Hon skulle fixa så alla 19 blir försäkrade. Problemet är att jag inte fått något papper på det än. Glömde hon? Jag vet hur glömsk jag är. Ska kolla upp det.

Det har varit fullt upp tidigare. Vi har flängt hit och dit. Nu finns helt plötsligt tid för eftertanke. Jag vet inte om jag gillar det riktigt. Jag fortsätter med min lista, då slipper jag det där med eftertanke. Och shit, vad grejor jag hade glömt om jag inte haft fotona att stödja mig på.

Nu har vi, alldeles nyss, fått besked från polisen att med id får vi komma in och ta oss till torpet. Hur snabba är Vattenfall när de väl får komma in. Vem vet? Jag tror de är grymt snabba. De kanske redan är klara. Om inte…

GO VATTENFALL GO GO! 😉

Oj, vad det känns bra i hjärtat och magen.

🙂 🙂 🙂 🙂