Det finns med andra ord en hel del att fundera och undra över.

I övrigt:

I’m busy, busy, busy
Doing nothin’ at all….

Ja, barn röjer sina föräldrar och jag ler. Samtidigt blir jag lite sorgsen för…

Min moster arbetade flitigt, som så många, i hela sitt liv ända tills några månader innan hon skulle ha fyllt 65 år.

Hon fick aldrig skörda frukterna av sitt arbete.

Busy busy busy… Eftertankens tillkortakommanden kan endast åtgärdas medans tid är – av oss som lever nu och här.

Toni Holgersson sjunger:
“Viljen I veta, Viljen I förstå
är det vägen eller målet som lockar mig så?”

En fråga som jag har mitt svar på.

Det står 127 egenhändigt gjorda lådor klara och dessa håller på att fyllas med 15 stycken lika egenhändigt gjorda ramar vardera. Två små halvmåneformade avståndshylsor är påspikade på ramgavlarna. 5 000 småsmåspikar är istoppade i småsmå plastyhylsor. Nu trådas ramarna. Sedan ska de småsmå spikarna med de småsmå plasthylsorna spikas på ramarna och tråden ska spännas och spikas fast. Det gör jag när jag har alla lådor på plats. För det är först då alla ramarna har en plats att vara på.

Exakt 240 lådor och 2400 ramar är på g. Till att börja med.

Att få smälta på vaxet så småningom känns som en hägring. En underbart härlig hägring. 🙂

Och som alla vet så har en brand dragit fram här i Västmanland. Ja, vi i Västmanland vet i alla fall det. I övriga landet vet jag att vissa inte är lika säkra på var det var. Om det nu är något att veta? Och det borde det väl vara med tanke på att det ska bli ett jääättestooort naturreservat. Tänk så mycket skog som man inte kan gå i på oöverskådlig tid. Det måste vara makalöst bra.

Och nu skulle byggnaden varit  påbörjad. Det är den inte. Vi hoppas på att det ska sluta snöa. Visst är det trevligt med snö, men de som ska göra grunden till byggnaden har även plogning på sin agenda. Hur som haver kommer den nya byggnaden vara klar till den sista april enligt kontraktet, så vi börjar inte hyperventilera. Än.

Förra helgen tillbringade vi på Loka Brunn. Så najs. Det absolut härligaste var utomhuspoolen. Varma sköna badet och huvudet i kalla luften. Och snörullning för vissa. Runt och i inomhuspoolerna var belysningen dämpad. Ett trevligt sken när man befinner sig i en bikini. 🙂 Ja, och musiken under vattnet var sjysst.  Vi är inga rutinerade spabrukare. Det kanske märks.

Riktigt god mat var en fröjd för sugna magar. Serveringspersonalen berättade på ett trevligt sätt för oss exakt vad vi var på väg att inmundiga  och svarade tålmodigt på vetgiriga undringar i övrigt.

Vi skålade såklart för Loka Brunn, Naturbrukarna och för personen som såg till att vi fick åka. 🙂 🙂 🙂 🙂

Något annat roligt. Vi har en monter på Café Jernvägen i Sala med innehåll om och från Kempes Skogsbod. Spanade in caféets faceboksida och blev sugen på den där frukosten med chiagröt, smoothie och ekologiskt kaffe. Fast för min del blir det förstås red espresso istället. Allt för mina händers skull, som lätt skulle fixa Dryan åt James Bond. Shaken – not störd. 🙂