Marknad i Västerfärnebo

 lördagen den 28/11-2015,  kl 10-15

Har fösökt ladda upp den snygga affischen i flera dagar för marknaden, men den sitter fast (SBS säger Chrille), så ni får hålla till godo med att titta på hembygdföreningens hemsida om ni vill veta mer.

Vi från Kempes Skogsbod ska vara med såklart. På honungsfronten kan jag meddela att det har varit ett rejält sug efter hinkar, så nu har jag knappt några kvar. Tar med några stycken i alla fall. Med “Salas bästa honung”. 😉 Ja, i år vann vår honung den fina titeln i Salaortens biodlarförenings honungsbedömning. Den inlämnade burken som vann var full med honung från bina, som bor så fint i Nyhyttan. För att få tillfälle att skryta fler gånger  🙂  så visar jag det fina diplomet en annan gång.

Välkomna på marknad!

 

  • Share on Tumblr