I helgen är det dags för:

Konst- och Hantverksrundan

lördag  & söndag 11-12 augusti

kl 10-16

Kempes Skogsbod står med vanliga gänget på station 15 HÖRNSJÖFORS KVARN och det ska bli lika roligt som vanligt. Blir det regn, som vi hoppas för alla bönders skull,  står vi inomhus. Annars hittar ni oss ute bredvid parkeringen i vanlig ordning. Det säljs mumsig fika och korv med bröd.

När ni hälsat på vid vår station är det bara att köra vidare om ni vill  besöka naturreservatet HÄLLESKOGSBRÄNNAN och gå upp i det nybyggda utsiktstornet.

Många biodlare har fått dåliga skördar i år. Är du hinkköpare och vill garantera dig om att få honung från Gärsjötorps skogar med omnejd, så är det bara att beställa.  Vill du ha ett gäng hinkar till marknaden så smsa eller ring så fixar jag om möjligt.  Mobilnr 070-55 22 862

HOPPAS ATT VI SES

VÄLKOMNA